Regulament Forum

Regulament forum
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7192
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Regulament Forum

Mesajde Romeo » 03 Ian 2007, 16:08

Regulament utilizatori
Acest regulament intră în vigoare în momentul în care vă înregistraţi pe acest forum!

1.Nu vă înregistraţi folosind drept nick denumirea paginii Web personale sau a firmei dumneavoastră. Orice forma de reclamă este strict intersiză. Utilizatorii care fac reclamă vor fi banaţi.
2.Să posteze strict la subiectul thread-ului! Ce e scris în afara subiectului va fi şters.
3.Să nu aducă jigniri membrilor forumului sub nici o formă.
4.Să nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte, gen: "cool", "lol" etc.
5.Să nu posteze informaţii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul României!
6.Să nu posteze informaţii ce ar putea încălca legile copyright-ului, în cazul în care este implicita prezentarea unui asemenea material, ataşaţi sursa informaţională.
7.Este interzisă postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri către site-uri ce conţin asemenea materiale.
8.Să nu abuzeze de smilie-uri (iconiţele animate).
9.Să nu abuzeze de funcţia PM (personal message/mesaj privat).
10.Vă rugăm să completaţi cât mai corect campurile din profilul dumneavoastră precum Locaţia, Ocupaţia, Vârsta etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti utilizatori şi pot reduce la minimum discuţiile de genul "tu de unde eşti?", "câţi ani ai?" etc.
11.Nu postaţi mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu literă mare.
12.Nu scrieţi două mesaje unul dupa altul. Editaţi-l pe cel vechi şi adăugaţi acolo ce mai aveţi de spus.
13.Nu trimiteţi mesaje cu conţinut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privată, ca mijloc de comunicare în cadrul forumului, trebuie folosită doar la cererea uneia dintre parţile aflate în discuţie. Abuzul, în această privinţă poate duce la desfiinţarea contului.

Regulament moderatori
Moderatorii nu sunt altceva decât utilizatori normali are au în plus anumite responsabilităţi de care trebuie să ţină cont. Ei împreună cu moderatorul şef, care le supraveghează activitatea, sunt oamenii de ordine ai forumului, cei care vor păstra cât se poate de mult discuţiile on-topic şi vor avea grijă ca cei care doresc instalarea haosului pe forum să fie avertizati sau banaţi.

1.Să aibă o atitudine toleranta faţă de restul utilizatorilor şi să-i ajute să-şi rezolve problemele.
2.Să şteargă orice post off-topic şi să avertizeze utilizatorul respectiv prin PM.
3.Să avertizeze prin PM întotdeauna utilizatorii ce încalcă regulamentul şi să propună banarea acestora în cazul în care recidivează.
4.Să propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial.
5.Să închidă/şteargă thread-urile doar când acestea încalcă flagrant regulamentul.
6.Să atenţioneze prin PM utilizatorii ce au în semnătură sau avatar, limbaj sau imagini, ce nu respectă regulamentul forumului.

Important

1.Nu este nevoie să deschideţi un thread în care să ne explicaţi de ce "plecaţi" de pe forum sau de ce aveţi de gând să plecaţi.
2.Responsabilitatea juridică pentru mesajele postate vă aparţine în totalitate. RomeoNet.Ro îşi rezervă dreptul de a schimba regulamentul cu sau fără preaviz.
3.După postare, mesajele vor deveni proprietatea forumului RomeoNet.Ro şi nu mai pot fi şterse decât în condiţii speciale.

Necunoaşterea regulamentului forumului nu va absolva de încălcarea regulilor!
Vă mulţumim că aţi ales RomeoNet!

Share ThisShare This


Înapoi la “REGULAMENT FORUM”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator