Lege pentru interzicerea exportul de lemne sub forma de materie prima

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7208
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Lege pentru interzicerea exportul de lemne sub forma de materie prima

Mesajde Romeo » 24 Feb 2017, 00:47

Lege pentru interzicerea exportul de lemne sub forma de materie prima - solutia pentru protejarea padurilor României.

Dar iată că acum câteva zile, pe 22 Februarie 2017 - Camera Deputaţilor a respins proiectul de lege care ar fi limitat exportul de lemne.
În raportul de respingere a legii, deputaţii susțin că "măsurile cuprinse în proiectul de lege ar genera consecințe economice negative în lanț, afectând grav pe cei 7.000 de operatori economici din industrie, dar și societățile de exploatare a lemnului și proprietarii de păduri".
Totodată, potrivit deputaților, "economia românească de mobilă și construcții nu poate absorbi decât jumătate din cantitatea de produse din lemn, cealaltă jumătate este în mod tradițional o importantă componentă a exportului românesc".
"PATRIOȚII" PSD-ALDE care dețin majoritatea aveau ocazia să susțină și să adopte această lege ... dar au dovedit încă odată IPOCRIZIA... s-au dovedit PATRIHOȚI.
Asemenea probleme, cum ar fi soarta pădurilor României, nu prezintă OPORTUNITATE... doar legi de grațiere a căpușelor?!
Această decizie o putem trece la faptele negative guvernare PSD-ALDE.
Apropo PNL, PMP și UDMR au votat tot respingerea.... Se pare că majoritatea politicienilor susțin hoția și mafia defrișărilor pădurilor din România.
Politicieni ca Remus Cernea ar fi trebuit să se ocupe de rezolvarea problemei pădurilor cât timp au fost în funcție doar că a fost doar o metodă de atragere electorat ecologist.
Respect USR, singurii care au votat pentru legea care limita exportul de lemne... din păcate au fost minoritari în decizia finală.
Există și o petiție online cu peste 110 000 semnături care cere interzicerea prin lege a defrișărilor pădurilor României.
Așa că atenție mare frați români și rețineți ce spunea domnul Petre Țuțea: "Românilor, nu vă mai alegeţi conducatori care nu-şi iubesc ţara!".
La următoarele proteste de la Piața Victoriei ar trebui să pregătim niște pancarte cu "APROBARE INTERZICERE EXPORT LEMNE!".
Un colaborator important de-al meu mi-a spus că este anarhie cu protestele noastre, că protestăm neautorizat, că suntem plătiți, că încurcăm traficul din Piața Victoriei.
Dar noi suntem foarte civilizați, ne exprimăm democratic opinia, nu suntem plătiți venim din spirit civic, există Pasajul Victoria în caz că se dorește trecerea cu mașina pe acolo...
Image
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Share ThisShare This


Înapoi la “Informaţii generale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator