Factorii artificiali care influenteaza campul magnetic terestru

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7208
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Factorii artificiali care influenteaza campul magnetic terestru

Mesajde Romeo » 22 Iul 2017, 13:47

Betonul, Fierul, Electricitatea - dintre factorii artificiali care influenţează câmpul magnetic terestru si implicit sanatatea.
Dintre factorii artificiali care influenţează câmpul magnetic terestru, implicit sănătatea noastră, este betonul.
Casele noastre moderne sunt construite cu preponderenţă din beton.
Dar acum o sută de ani, casele bunicilor, străbunicilor noştri se construiau din lut, chirpici, din materiale naturale, care făceau posibil, astfel, o mai mare legatură cu pământul, cu natura.
De aceea, nu întâmplător şi oamenii erau mai sănătoşi, mai viguroşi, chiar durata medie de viaţă era mai mare.
S-au făcut teste în laborator: un perete de beton cu o grosime de aproximativ 2 cm. poate ecrana unde magnetice terestre cât un perete de cărămidă gros de 25 cm.
În condiţiile în care pereţii interiori ai locuinţelor noastre au o grosime de aproximativ 10-15 cm. iar cei exteriori de 20-25 cm, rezultă că betonul ne izolează practic de câmpul magnetic terestru, de care avem nevoie.
În 1986, după tragicul cataclism nuclear de la Cernobâl, reactorul principal, cauza exploziei a fost acoperit cu beton, cu mii de metri cubi de beton, transformând acest loc într-un adevărat sarcofag, pentru că se ştie, betonul are capacitatea de a fi ca o barieră în calea radiaţiilor nucleare, dar şi a undelor magnetice terestre, de care avem nevoie.
Imagine
Un alt factor important este desigur fierul, prezent în armăturile pereţilor locuinţelor noastre. Dacă vom aşeza o busolă în preajma unei bare de oţel sau a unui stâlp de fier vom vedea cum acul busolei nu va indica nordul ca de obicei, ci va fi deviat.
Apoi bineînţeles, electricitatea. Trăim zilnic în casele noastre înconjuraţi de aparatură audio, video, electrocasnică, de fire şi cabluri electrice prezente în pereţii locuinţelor noastre care duc la prize, la comutatoare sau la becuri şi care crează mini-furtuni electrice.
De ce credeţi că suntem atât de vulnerabili în calea acestor mini-furtuni magnetice. Pentru că noi, oamenii, suntem de fapt nişte baterii electrice, încărcate cu electricitate obişnuită. Chiar celula care se află la baza alcătuirii organismului uman este o baterie dipoli, cu o încărcătură pozitivă în interior şi o sarcină electrică negativă în exterior.
De aceea şi noi oamenii, avem o încărcătură pozitivă în regiunea capului şi una negativă în regiunea inferioară a coloanei vertebrale.
Această electricitate prezentă în noi şi care este cunoscută sub numele de bio-câmp, bio-curent sau bio-electricitate poate fi constatată şi măsurată cu aparate de precizie în microvolţi.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Share ThisShare This


Înapoi la “Informaţii generale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator