Aparat care dovedeste existenta electricitatii in corpul oamenilor

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7208
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Aparat care dovedeste existenta electricitatii in corpul oamenilor

Mesajde Romeo » 26 Iul 2017, 12:13

EKG-ul – electro-cardiograful – aparatul cu conductori care poate măsura activitatea electrică a inimii.
EEG-ul – electro-encefalograful - aparatul cu conductori care înregistrează activitatea electrică a creierului.
De asemenea, cardio-stimulatorul implantat, acel mecanism, care are încorporat o mică baterie electrică şi care producând impulsuri electrice, reglează ritmul cardiac.
După cum se poate observa deci, funcţiile tuturor organelor noastre interne sunt comandate pe cale electrică. De cine credeţi?
Ca orice maşină performantă şi noi oamenii, suntem comandaţi de un calculator principal. Creierul. Mai precis, sistemul nervos central: creierul şi măduva spinării.
Imagine
Sistemul nervos central însă, funcţionează pe baza unui potenţial energetic. Dacă acest potenţial energetic este optim, el va putea asigura o comandă normală a funcţiilor organelor şi noi ne vom bucura de vigoare şi sănătate. Dacă, dimpotrivă, însă, potenţialul energetic al sistemului nervos central este diminuat sau în slăbire şi nu este refăcut în timp util, atunci vom simţi mai întâi oboseală, apoi oboseală accentuată, disconfort, îmbolnăvire şi până la urmă, dacă se persistă în această ipostază se ajunge chiar la deces. De aceea sistemul nervos central este considerat, pe bună dreptate, sursa a foarte multe maladii care se instalează în organismul nostru dar bineînţeles şi izvorul sănătăţii noastre.
Ca orice acumulator însă şi organismul nostru se descarcă şi se încarcă zilnic, această periodicitate menţinându-se toată existenţa noastră. Ne descărcăm în timpul zilei din cauza consumului neuro-psihic, a efortului fizic şi ne încărcăm noaptea, în timpul somnului!...
De ce noaptea?!... Pentru că electricitatea de pe pământ şi din aer este mai mare, de aceea ne odihnim mai bine noaptea decât ziua şi de ce în timpul somnului, pentru că în timpul somnului au loc procese extrem de complexe de refacere, de regenerare a potenţialului energetic al sistemului nervos central, implicit a funcţiilor tuturor organelor noastre interne.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Share ThisShare This


Înapoi la “Informaţii generale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori