Lipsa masuri de igienizare, dezinsectie si deratizare in Bucuresti

Discuţii, întrebări, probleme din viaţa de zi cu zi le puteţi discuta aici.
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7179
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Lipsa masuri de igienizare, dezinsectie si deratizare in Bucuresti

Mesajde Romeo » 15 Aug 2017, 01:06

In septembrie 2016, Gabriela Firea anunta ca din 2017 o structura din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti sau o firma nou infiintata s-ar putea ocupa de serviciile de igienizare, dezinsectie și deratizare in Bucuresti.
In ianuarie 2017 Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat acordul de principiu ca Primaria Capitalei sa isi infiinteze o firma pentru prestarea activitatilor de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si efectuarea de tratamente fitosanitare dar dupa un studiu de oportunitate care va stabili daca este mai rentabil fata de un operator privat.
Centrul de Protectie a Plantelor a inceput in data de 24 aprilie 2017 aplicarea tratamentelor de combatere a tantarilor in parcurile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, precum si in parcurile administrate de primariile de sector.
Primarul general, Gabriela Firea, a convocat, la inceputul lunii mai 2017, la sediul Primariei Capitalei, un comandament pentru intensificarea măsurilor de igienizare, dezinsecție și deratizare în urma unor sesizări de la bucureșteni în ceea ce privește prezența căpușelor și a șobolanilor atât în parcuri, cât și pe spațiile verzi sau aliniamentele stradale.
In concluzie: multe vorbe, multe promisiuni dar fapte putine, nu prea am vazut masuri de igienizare, dezinsectie și deratizare in Bucuresti prin urmare nu doar ca nu am scapat de insectele/daunatorii cu care eram obisnuiti dar odata cu canicula au aparut insecte noi in Bucuresti.
Dezinsecția este operația de distrugere a insectelor dăunătoare cu ajutorul unui insecticid, probabil au folosit si in acest caz substante diliuate si din acest motiv nu avem parte de efectele dorite...
Imagine
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.

Share ThisShare This


Înapoi la “Viaţa de zi cu zi”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori