REGULAMENT SERVER CS.ROMEONET.RO

Regulamentul serverului Cs.RomeoNet.Ro
Avatar utilizator
logos
Designer
Designer
Mesaje: 354
Membru din: 25 Aug 2008, 00:10

REGULAMENT SERVER CS.ROMEONET.RO

Mesajde logos » 17 Noi 2013, 20:45


  REGULAMENT JUCĂTORI


  1. Folosirea hack-urilor de orice tip se sancţionează cu ban permanent.
  2. Afişaţi un minim de respect faţă de restul jucătorilor. Limbajul vulgar sau ofensator se sancţionează cu gag/kick/ban.
  3. Folosiţi un nickname adecvat, minim 3 caractere alcătuite din cifre şi/sau litere! Numarul maxim alocat caracterelor în nickname este de 25. Nu exageraţi cu simbolurile (!@#$%^&*), în caz contrar adminul va fi nevoit să ia masuri împotriva dumneavoastră (Rename/Kick).
  4. Folosiţi comanda say_team@ <nume suspect> <motiv> când doriţi să raportaţi adminilor un "codat". Nerespectarea acestei reguli se sancţionează cu gag 3 minute.
  5. În momentul în care vi se vor face snapshot-uri de către admini (dacă va fi cazul), sunteţi obligat să trimiteţi aceste poze adminului respectiv (Email/Y!M). Dacă refuzaţi acest lucru (indiferent de scuză) veţi fi sancţionat cu ban permanent până când postaţi pozele pe forum. Cererea de unban trebuie sa o efectuaţi în maxim 7 zile de la incident. Dacă aţi depăşit acest termen, cererea nu mai este validă.
  6. Nu vă certaţi cu adminii şi nu trageţi la răspundere acţiunile acestora! Dacă consideraţi că au greşit, îi reclamaţi pe forum.
  7. Reclamaţiile cu privire la jucatori/admini se pot face într-un interval de 3 zile de la incidentul propriu-zis, dacă aţi depăşit acest termen reclamaţia se consideră a fi invalidă.
  8. Este interzisă divulgarea poziţiilor jucătorilor (pe chat, admin chat, sau psay), exceptând situaţia în care cel care afirmă asta este încă viu, iar furnizarea acesteia se face numai pe say_team! Regula aceasta este valabilă pentru toată lumea (inclusiv pentru admini). Încalcarea acestei reguli se pedepseşte cu gag/kick.

  Reguli gameplay (valabile pentru toţi - jucători & admini):
  • T - nu campaţi, puneţi bomba (Slap/Slay/Kick);
  • CT - dezamorsaţi bomba (Slap/Slay/Kick);
  • Nu aruncaţi FB coechipierilor intenţionat (Slay/Kick);
  • Nu blocaţi căile de acces: porţi, uşi, scări etc. (Slay/Kick);
  • Nu vă blocaţi coechipierii cu bună ştiinţă, stând lângă (/"lipiţi" de) ei;
  • Sunt coechipieri care se folosesc foarte mult de sunet în acest joc, încercaţi să fiţi atenţi la aceştia şi să nu le dezvăluiţi poziţia;

  Reguli harţi:
  • de_nuke - nu aveţi voie să vă urcaţi pe hartă, excepţie se face pentru stânca de lânga cladirea în care se pune bomba (Slap/Slay);
  • de_cbble - teroriştii nu au voie să urce în turnul de lângă baza lor (Slap/Slay);
  • de_aztec/de_dustyaztec - valabil doar pentru CT - nu aveţi voie să faceţi rush (Slap/Slay/Kick);REGULAMENT ADMINI1. Fiecare admin trebuie să îşi creeze un cont pe forum iar numele să fie identic cu nick-ul de pe server. Dacă numele de pe forum nu coincide cu nick-ul de pe server, luaţi legătura cu un Administrator şi spuneţi-i să vi-l schimbe.
2. Frecventaţi forumul regulat pentru eventualele anunţuri administrative.
3. Nu abuzaţi de accesul pe care îl deţineţi pe server (Suspend/Remove).
4. Aveţi obligativitatea de a asigura/supraveghea buna desfaşurare, a jocului pe server.
5. Trataţi cu diplomaţie orice situaţie neplăcută şi folosiţi un limbaj decent atunci când vâ exprimaţi. Nu vreau să văd niciun admin că scrie cu "limbaj de m1rc" (caractere de tip "sh"/"tz" sau literă mare-mică, cum ar fi "sALuT", "cE fAcI?"). Va trebui să renuntaţi la acest limbaj dacă doriţi să aveţi funcţie pe acest server.
6. Nu folosiţi comada tsay/csay pentru saluturi şi alte porcării! Folosiţi-o, doar pentru, atenţionări/anunţuri.
7. Nu aveţi voie să faceţi discriminari religioase, etnice, rasiale sau sexuale.
8. Sunteţi obligaţi să răspundeţi reclamaţiilor/cererilor de unban. În cazul în care nu vă faceţi simţită prezenţa în aceste topicuri (într-un interval de 3 zile), veţi primi suspend 7 zile, iar ban-ul va fi scos (dacă există).
9. BAN-ul pe clasa de IP este strict interzis! Cine încalcă această regulă, primeşte remove.
10. Nu aveţi voie să banaţi un jucator dacă nu aveţi o dovadă clară salvată în PC-ul dvs. (snapshot sau demo - nu ne interesează copy/paste, din consolă).
11. După ce efectuaţi comanda de ban permanent asupra unui jucator, sunteţi obligaţi, să păstraţi dovada cel puţin 7 zile. Dupa acest termen, o puteţi şterge dacă doriţi.
12. Nu aveţi voie să vă exercitaţi comenzi între voi. Puteţi face excepţie de la această regulă doar dacă ştiţi, că admin-ul nu are nimic rău de reproşat (pe scurt, sunteţi prieteni/amici/rude etc).
13. La executarea comenzilor ce conţin parametrul "reason" (motiv), sunteţi obligaţi, să folosiţi un motiv real! Este interzisă folosirea cuvintelor obscene, a insultelor sau al oricăror alte forme de ofensare a jucătorului respectiv.
14. Dacă depistaţi un jucator care face reclamă, nu îi aplicaţi kick/ban! Efectuaţi comanda gag 5 minute (şi îl atenţionaţi) sau îi resetaţi setările folosind comanda amx_reconfig. Pentru jucătorii ce au în componenţa nickname-ului adresa de, website/server etc. Le aplicaţi comanda rename sau îi atenţionaţi pe chat în legătura cu asta.
15. Înainte de a vota, verificaţi, ultimele hărţi jucate.
16. Consolaţi-vă şi cu ceilalţi admini pe admin chat înainte să votați. Dacă numărul de jucători este redus, atunci daţi la vot o harta mai favorabilă numarului (luaţi în calcul şi părerile jucătorilor dacă aceştia propun, o anumită hartă pe chat/admin chat).
17. Dacă jucaţi cu alt nickname pe server şi sunteţi întrebaţi pe chat/admin chat de către un alt admin "cine sunteţi", raspundeţi-i; astfel, nu se vor ivi neînţelegeri.
18. Nu daţi vot la început de rundă!
19. Fiecare admin este obligat să activeze pe server, minim 5 ore/lună.
20.Aveţi obligaţia de a vorbi coerent limba română, să ştiţi să folosiţi semnele de punctuaţie şi ortografie şi să nu faceţi greşeli gramaticale şi sintactice. În cazul în care nu puteţi respecta această regulă aveţi şanse, ridicate să rămâneţi fără acces administrativ.
21.Nu aveti voie cu alt nick pe server.
- în cazul în care ați fost banat, ban-ul nu se scoate
- în cazul în care ați fost prins cu alt nick o să rămâneți fără acces
22.Schimbul de accese între admini este strict interzis.
Imagine Imagine

Share ThisShare This


Înapoi la “Regulament”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator