CANTASTIM antidotul SIDA produs in Romania? Imunostimulator!

Aici vor apărea topicurile învechite cu conţinut important sau folositor.
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7179
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

CANTASTIM antidotul SIDA produs in Romania? Imunostimulator!

Mesajde Romeo » 15 Ian 2010, 03:48

CANTASTIM imunostimulator!

CANTASTIMUL este indicat pentru stimularea capacitatii de aparare nespecifica, in cazuri de deficit imun cu diverser exprimari clinice.

CANTASTIM antidotul SIDA produs in Romania?! de Institutul Cantacuzino!
Sindromul Imunodeficienţei Dobândite poate fi anihilat de catre imunostimulatorul Cantastim produs de Institutul Cantacuzino din România.
Se pare că momentan în fazele incipiente ale bolii are rezultate garantate, dar cred că este un pas mare spre un antidot.

SIDA (Sindromul Imunodeficienţei Dobândite), este o afecţiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecţii oportuniste, neoplasme, disfuncţii neurologice şi o mare varietate de alte sindromuri.
SIDA este un sindrom care denumeşte totalitatea bolilor asociate infecţiei cu virusul HI (HIV), infecţie care duce la slăbirea, respectiv distrugera sistemulului imun. Aproape toate persoanele netratate infectate cu HIV vor dezvolta în cele din urmă SIDA.
HIV reprezintă prescurtarea în limba engleză a Human Immunodeficiency Virus (Virusul Imunodeficienţei Umane). De fapt, acest termen denumeşte două virusuri înrudite, din categoria retrovirusurilor, HIV-1 şi HIV-2, care cauzează la om sindromul imunodeficienţei dobândite (SIDA). Aparţinând retrovirusurilor, nu poate fi îndepărtat complet din organism pentru că acest tip de virusuri are capacitatea de a-şi înscrie codul în codul genetic al celulei gazdă. O infectare cu HIV duce după o perioadă lungă de incubare, de ani, chiar zeci de ani, la declanşarea bolii SIDA.

Compozitie Cantastim

Extract bacterian purificat de Pseudomonas aeruginosa, 0,5 mg Solutie izotona de clorura de sodiu, pana la 1 ml Solutie injectabila pentru administrare subcutanata continand 0,5 mg substanta activa in 1 ml ser fiziologic, in fiole de 1 ml, in cutii de carton de 5 fiole. Din punct de vedere farmaco-terapeutic, CANTASTIM este un imunomodulator, care stimuleaza capacitatea de aparare nespecifica a organismului.


Indicatii Cantastim

Produsul stimuleaza functiile celulelor fagocitare, activitatea citotoxica a celulelor imune, normalizand cooperarile celulare si mecanismele de control ale raspunsului imun.
CANTASTIM este indicat pentru stimularea capacitatii de aparare nespecifica, in cazuri de deficit imun cu diverse exprimari clinice. Se recomanda administrarea lui inainte de interventiile chirurgicale cu risc de infectii post-operatorii, in parodontoze cronice, in unele infectii virale sau bacteriene cronice rebele la terapia uzuala, precum si in imunoterapia cancerului.

Mod de administrare Cantastim

Calea de administrare este subcutanata. Tratamentul este diferentiat in functie de natura bolii si de varsta, astfel:

* la copii pana la un an, care prezinta infectii grave, peritonite, neoplazii sau malformatii congenitale care necesita interventii chirurgicale laborioase, se administreaza 5 injectii a 0,5 ml fiecare, la interval de 7 zile.
* la copii peste un an si la adulti, se administreaza cate 1 ml (1 fiola) la interval de 7 zile, schema de administrare fiind conditionata de natura bolii, dupa cum urmeaza:

Pentru prevenire a infectiilor post-operatorii, se administreaza subcutanat 1 ml cu 3-4 zile inainte de actul operator, si 4 fiole dupa actul chirurgical, cate o fiola la 7 zile.
La pacientii cu forme grave de herpes, zona zoster, parodontoze, afectiuni afrigore repetate etc., se administreaza 10 fiole, cate o fiola la 7 zile. Daca este cazul, la 90-120 zile de la terminarea seriei de 10 fiole, se repeta schema de administrare.
In infectiile stafilococice cronice, se administreaza asociat cu vaccinul sau autovaccinul stafilococic, conform urmatoarei scheme:
Ziua 0 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,1 ml
Ziua 3 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,1 ml
Ziua 6 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,2 ml
Ziua 7 – CANTASTIM 1 ml
Ziua 9 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,3 ml
Ziua 12 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,4 ml
Ziua 14 – CANTASTIM 1 ml
Ziua 15 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,5 ml
Ziua 18 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,6 ml
Ziua 21 – CANTASTIM 1 ml
Ziua 22 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,7 ml
Ziua 25 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,8 ml
Ziua 28 – CANTASTIM 1 ml
Ziua 29 – vaccin (autovaccin) stafilococic 0,9 ml
Ziua 32 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Ziua 35 – CANTASTIM 1 ml
Ziua 38 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Ziua 41 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Ziua 42 – CANTASTIM 1 ml
Ziua 44 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Ziua 47 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Ziua 50 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Ziua 53 – vaccin (autovaccin) stafilococic 1 ml
Daca este necesar, seria de inoculari se poate repeta dupa o pauza de 90-120 de zile.
In leucemii cronice sau tumori maligne cu diferite localizari, produsul se poate administra in asociere cu radioterapia si/sau chimioterapia. Se administreaza 10 fiole, cate o fiola la 7 zile, cu repetarea seriei de 10 injectii dupa 90-120 de zile.

Efecte adverse Cantastim

Ca orice produs activ, acest medicament poate provoca, la unele persoane, efecte mai mult sau mai putin suparatoare; nu ezitati sa cereti sfatul medicului sau farmacistului dumneavoastra, in legatura cu acest subiect. La unii pacienti pot aparea dupa inoculare: congestie si tumefactie la locul inocularii, cresterea temperaturii corporale, stare de somnolenta, dureri de cap. Aceste reactii pot fi observabile la 3-24 ore de la inoculare si pot persista pana la 24-48 de ore. Aparitia acestor reactii secundare tranzitorii nu impune intreruperea tratamentului.
Contraindicatii Cantastim

Produsul nu are contraindicatii.
Precautii
Nu se impun precautii speciale.
Interactiuni: Pana in prezent nu se cunosc interactiuni cu alte produse medicamentoase sau alte forme de interactiuni.
Atentionari speciale: Produsul se va administra in dozele prescrise pentru categorii de varsta si afectiuni.
Produsul se poate administra in timpul sarcinii si in perioada de alaptare.
Administrarea produsului nu are nici o influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau a manipula utilaje.

Share ThiskOZONE-
Silver Member
Silver Member
Mesaje: 1255
Membru din: 22 Noi 2009, 21:06
Localitate: Țara minunilor!

Re: CANTASTIM antidotul SIDA produs in Romania? Imunostimulator!

Mesajde kOZONE- » 26 Ian 2010, 17:40

Pina la momentul actual nu sa gasit leac pentru Hiv-Sida este o boala ireversibila transmisa sexual !!! asa ca aveti grija cu cine intretineti relatii sexuale !!! :romeonet: :romeonet: :romeonet:

Share This


Înapoi la “Arhivă”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator