ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported

Nelămuriri, probleme, sfaturi, achiziţionare joc.
Avatar utilizator
logos
Designer
Designer
Mesaje: 354
Membru din: 25 Aug 2008, 00:10

ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported

Mesajde logos » 15 Noi 2013, 19:00

Nu stiu ce se intampla dar CS-ul asta, incepe sa-mi faca din ce in ce mai multe probleme. ~x(

De cand cu update-ul vietii de la inceputul anului 2013, de fiecare data cand imi reinstalez Steam-ul (implicit si CS-ul), trebuie sa urmez pasii de aici (sa nu mai zic ca daca primesc vreo eroare ca nu stiu ce fisier lipseste, trebuie sa dau iar copy/paste la backup-ul acela, ceea ce e foarte iritant). Intr-un final m-am obisnuit cu asta dar de vreo saptamana mi se misca prost tare, vreau sa spun ca... FOARTE PROST! Am zis ca poate o fi o problema de la net, am trecut si peste asta insa, ieri am primit eroarea asta cu 'TGA smen' cand incercam sa ma conectez pe un server. Nu stiam de la ce e asa ca nu m-a interesat pe moment. Acum cca 10 minute am vrut sa ma joc putin pe serverul nostru. Am observat ca (virgula), configul meu nu era activat asa ca l-am activat; apas TAB si ce sa vezi, ma scoate din joc si imi arata eroarea minune cu TGA-ul si RGB-ul vietii!

Stiti careva despre ce este vorba? M-am uitat nitel pe goagal si am auzit ca trebuie sa sterg toate fisierele .tga (ceea ce mi se pare o prostie acum dupa ce am incercat si tot nu functioneaza).
Imagine Imagine

Share This



Avatar utilizator
mykutz
Administrator
Administrator
Mesaje: 9325
Membru din: 22 Iul 2007, 06:12
Localitate: Bucuresthi
Contact:

Re: ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images suppo

Mesajde mykutz » 15 Noi 2013, 20:11

Eu am disperat lumea anul asta cu prostiile de update ca imi f#### steamul de ajunsesem sa joc valver

Am reinstalat cs-ul , cu cd key original , tot tacamul , dar si-a revenit dupa vreo 2-3 luni
Imagine
Avatar utilizator
logos
Designer
Designer
Mesaje: 354
Membru din: 25 Aug 2008, 00:10

Re: ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images suppo

Mesajde logos » 15 Noi 2013, 21:07

As instala driverele video dar am un laptop din 1900 toamna si nu le gasesc pentru Windows 7..
Imagine Imagine
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7149
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images suppo

Mesajde Romeo » 16 Noi 2013, 00:42

Sa-mi dai modelul laptopului ca-ti gasesc eu driver.
Avatar utilizator
logos
Designer
Designer
Mesaje: 354
Membru din: 25 Aug 2008, 00:10

Re: ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images suppo

Mesajde logos » 16 Noi 2013, 01:34

Producator: Asus
Model: X53S
Product key: H6QKH-37XGF-PKF4V-Y9H4W-BW43J
Imagine Imagine
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7149
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images suppo

Mesajde Romeo » 16 Noi 2013, 01:41

Incearca acest driver video pentru laptop - Descarca
Ai Windows 7 pe 32biti banuiesc.
Avatar utilizator
logos
Designer
Designer
Mesaje: 354
Membru din: 25 Aug 2008, 00:10

Re: ERROR LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images suppo

Mesajde logos » 16 Noi 2013, 18:22

Nu functioneaza driverul..

Mi-am reinstalat Steam-ul & CS-ul si i-am dat de cap problemei cu backup-ul. Mie imi mergea greu deoarece render-ul era setat pe OpenGL iar datorita faptului ca eu nu am driverele video instalate (cred), nu functioneaza asa cum ar trebui. Am setat render-ul pe Software si acum merge fara sa mai pun acel backup (dar se vede oribil). Chestia este ca inainte de acel update, la render mai puteai sa alegi o optiune si anume, D3D iar eu pe aia o foloseam si de aceea imi puneam backup-ul.


Eroarea "LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported" nu imi mai apare cand dau TAB (am impresia ca era din cauza acelui backup pe care il puneam in folderul Half-Life) dar in schimb, mi se indreapta tinta spre cer mereu cand apas TAB sau ` (consola). Exista vreo comanda sa pot anula asta? M-am holbat prin config.cfg si-am schimbat cateva valori dar nimic..
Imagine Imagine

Share This


Înapoi la “STEAM”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator