Cum se poate fratilor ca odata cu versiunile noi de la Yahoo Messenger în loc sa crească stabilitatea ... aceste versiuni noi să aibă mai multe erori şi o o tendinţă să foloseasca procesorul la 100% ?!
Nici măcar la o simplă conferinţă nu poţi intra ... a .. defapt intri ...dar nu se ştie dacă apare ce scrii tu sau ce ţi se scrie...
Măcar bine că în versiunile noi se pune accentul pe reclama de jos ... care este mult mai animată şi STRESANTĂ !
Este inacceptabil ca să ajungi să dai restart la calculator pentru că ţi se blochează din cauza unui simplu program de comunicare!
Eu cred că o să folosesc Trillian de acum înainte...
Oricum mi-a făcut o mie de nervi acest Messeger !!!
da YM! 8 a fost cel mai bun dintre toate. sa vedem ce zice si 10 BETA, eu il am instalat si nu mi-a facut figuri pana acum. bug-ul cel mai mare este atunci cand ai un fisier deschis si incerci sa-l trimiti si automat ti se blocheaza calc. (daca nu apesi in maxim 5 sec cltr+alt+del ca sa inchizi ym de la procese) sau cand trimiti acelas fisier simultan la mai multe persoane
nu am probleme cu YM9 ...dar cei care au cum vor trimite pozele?...sa ne asteptam la raspunsuri de genul "nu pot sa trimit nimik pe mess ca se blocheaza" ?
e clar ca nu e un bug general ca altfel nu erau atat de idioti sa-l arunce la download cu tot cu bug-ul ala. (sau mai stii !?!) cine stie cu ce software nu se pupa