Fotbal tricouri imitație versiunea originală ???

Discuţii, sfaturi, meciuri.
Lonecai
Utilizator Inregistrat
Utilizator Inregistrat
Mesaje: 3
Membru din: 09 Oct 2014, 10:41
Contact:

Fotbal tricouri imitație versiunea originală ???

Mesajde Lonecai » 24 Apr 2018, 10:26

Notă specială:
Acest articol a fost inițial scris de la un forum spaniol.
Personal, consider că această informație este utilă pentru fanii de fotbal. Așa că am reușit să-l traduc și să-l împărtășesc aici, sperând să-i ajut pe toată lumea.

IMPORTANT: Dacă veți cumpăra tricouri pe Facebook sau pe paginile cu prețuri suspecte de mici, vă invit să verificați următoarele informații:
Acesta este modul în care cămașa achiziționată pe Internet vine:
Imagine
După cum puteți vedea, este vorba de un autocolant care descrie conținutul sacului și valoarea, JUSTO pentru care aceste transporturi sunt furate în vrac. Care este controlul recepției companiei 4-72 la care i-am livrat? Pur și simplu semnați și furnizați date pe care nu le cunosc, motiv pentru care sunt furate cu mai multe motive (Mi sa întâmplat deja)

Scrisoare de descriere a produselor trimise:
Imagine
Imagine
Această scrisoare este adresată MI, cu numele meu și informațiile mele de expediere într-o impresie de calitate optimă și în care puteți citi absolut tot conținutul documentului. Imitațiile vin cu o literă similară, chiar și în culori, dar imprimate cu o mașină care a avut ultima coală de cerneală și complet ilegală.

Acesta este livrat cu acest sac (NU ZIPLOC):
Imagine
Fotografia imitației (vine în geanta ziploc)
Imagine
Să începem cu comparațiile directe:
Imagine
Plasturele campionilor mondiali diferă ușor în culoare, deși textura originalului este foarte catifelată, în timp ce imitația este mai gravă. Vizuale și tactile foarte asemănătoare, dar calitatea originalului este evident superioară.
Imagine

Imagine
etichete
Imagine
Atât din punct de vedere vizual, cât și din conținutul lor sunt identice, dar stânga care este imitația este imprimată pe un carton brut, în timp ce cel din dreapta este matasos la atingere. Imitația (în acest caz specific, nu știu dacă este cazul) vine cu un cârlig de coasere perfect pentru a prinde și deteriora cămașa.

Patch LFP
Imagine
Printuri:
Imagine
Imagine
Imprimeurile ORIGINALE sunt galbene 100%, în timp ce cele imitative au o margine foarte mică în alb, la fel se întâmplă cu imprimarea înapoi a unicef.

Lăsați cel mai bun pentru sfârșit: Ce fotografie este scutul original, Foto 1 sau Foto 2?
Imagine

Deja cu dovezi obiective precum cele prezentate aici, dacă cineva mai vrea să insiste că mercadolibre / facebook cu N mii de calificări este original, pentru mine nu există nici o problemă =; .

Share ThisShare This


Înapoi la “Sport”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator