Ce pret va avea WebDollar la prima listare? De ce?

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7208
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Ce pret va avea WebDollar la prima listare? De ce?

Mesajde Romeo » 19 Dec 2018, 00:00

As vrea sa vad WebDollar la 1 Euro bucata, dar iata ce au raspuns cei mai activi membrii din comunitatea WebDollar:
Buna intrebare. Acum, nu stiu sigur daca exchange va fi doar pe crypto sau si fiat dar am sa-mi expun parerea pt webd/$ , oricum paritatea ar fi aceiasi si webd/crypto. Pretul de listare, deci pretul de pornire(fara nici o tranzactie) ar fi ok sa fie zero absolut (0.0000) iar imediat devs pot face prima tranzactie, la ce valoare vor. Pot pune 1 webd si 1 cent si un $ dar pretul de pornire afisat a fost zero. De ce cred ca ar fi ok astfel...1. orice valoare la prima listare(zero tranzactii) ar face centralizare. 2. un pret de plecare impus, poate afecta proiectului pe unele platforme sau/si state 3. valoarea reala este data de piata si astfel poti castiga increderea, pe care se bazeaza susccesul proiectului. 4 daca moneda va pleca de la o valoare "x" sa zicem "1$" impusa si la prima sau primele tranzactii va scadea enorm, impactul psihologic pentru startul proiectului va fi negativa. Asa vad eu :)
Daca tranzactia va fi doar pe crypto, cred ca va avea castig acum, cand piata crypto e foarte jos, pentru ca valoarea trebuie sa fie unitara si cand era btc 20k , moneda ar fi avut foarte multe zerouri dupa virgula iar impactul psihologic nu ar fi fost ok.
Daca ar fi 1$ si imediat scade masiv, impactul psihologic si neincrederea va fi la cote maxime. Evident, ma refer la impactul psihologic a celor ce aud de WEBD dupa, nu la comunitatea existenta.
Cristi
Ideal ar fi ca pretul de listare sa fie 1$/1Webd pentru a reflecta munca din spatele proiectului. Mai realist va fi 0,01$/1Webd din cauza reticentei pietei la crypto, a trendului descendent in care se afla majoritatea monedelor. Valoarea este data de ideea din spate, de ceea ce poate aduce nou, de promovare/vizibilitate...
Stefan C.
Dacă minerii nu vor sării sa vândă cu milioanele sau cu zecile de milioane când se va lista atunci prețul va trece de 1$...deci este bine sa pregătim terenul de pe acuma.... Ușurel, ușurel sa crească prețul ca atunci sa se vândă la un preț acceptabil.
Paul R.
NU trebuie sa existe "pret de pornire"! Se poate deschide in prealabil posibilitatea ca lumea sa pregateasca unele bid-uri, de vanzare si cumparare. Iar apoi la ora X:00 din data Z sa se dea drumul la matching, deci practic la posibilitatea de executare. De acolo se va decide pretul dupa cerere si ofera. Nu exista motive pentru care pretul sa fie a sau b, intrebarea e cam nelalocul ei, ca sa nu folosesc cuvinte mai dure :)
Intrebarea de baza e: aveti voi incredere intr-un cod neauditat al unui exchange propriu WEBD sa va trimiteti BTC-ul acolo? Daca DA/NU, de ce?
Iulian S.

Share ThisShare This


Înapoi la “Informaţii generale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator