Ce determina valoarea unei criptomonede?

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7208
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Ce determina valoarea unei criptomonede?

Mesajde Romeo » 19 Dec 2018, 00:22

Pe langa Bitcoin exista 2072 criptomonede listate, in ultimele luni piata cripto a avut o perioada descendenta.
Este evident ca toate criptomonedele s-au raportat la evolutia Bitcoin, dar ce determina cu adevarat valoarea unei criptomonede?
Pe langa social media, articole publicate pretutindeni, tv etc....as organiza evenimente cu data programata la nivel global cu Live Airdrop. in diferite orase din lume...de webdollar fani....in locuri publice, cu mult trafic pietonal...unde le-as da pliante si cine e interesat sa le trimiti pe direct face 2 face webd in plus le poti da instructiuni individuale ori prezentare grupuri. Sa fie si filmat si trimise pe social media si tv din toate punctele in lume unde se petrece live airdops
si normal o sa fim listati si pe exchange....si cu instructiuni cum sa intre pe exchange sa isi cumpere WEBD. Nu cred ca a facut nimeni asta.
Matei M.
1. Valoarea unei monede sau a tutoror, cred ca o da in primul rand LEGIFERAREA. Chiar daca trebuie platite taxe.
2. Comisii de Supraveghere ca la bursa, pt ca altfel degeaba marile COMPANIII adopta Bitcoin, vand masiv produse si incaseaza masiv in Bitcoin, si vin cateva balene si coboara pretul. RUINA TOTALA.
3. Utilitate reala, practica, Cred ca 90% din cumparatori folosesc crypto pt hold and trading.
4. Publicitate f f f agresiva peste tot in lume mai ales in cazuri de exemple de utilizare practica.(in special Webdollar). Sunt cateva miliarde de utilizatori de internet. Cand aceasta armata “va fi obligata“sa descopere simplitatea wd combinata cu utilitatea reala, atunci putem vorbi de noul BTC.
5. Si ar mai fi una, dar e imposibil de implementat acum.
Paul A.
Daca as fi obligat sa raspund printr-un singur cuvant, cred ca cel mai potrivit ar fi UTILITATEA dar sunt multi factori care pot influenta valoarea unei monede, direct sau indirect prin stiri & evenimente din spatiul crypto si nu numai, prin calitatea proiectului, calitatea celor din spatele proiectului, promovarea de a face cat mai cunoscuta, in spatiul virtual, media, cu avantajele si facilitatea minarii Webdollar.Imaginea proiectului trebuie sa fie cat mai clara, sa prezinte seriozitate maxima, sa respecte etapele proiectului. In fond e un produs si ca orice produs trebuie ambalat si cosmetizat profesional, pentru a creste increderea la "prima intalnire".Cu cat creste increderea, creste reteaua si implicit valoarea monedei.
Cristi
Valoarea unei monede din punctul meu de vedere este data de rezultatele muncilor depuse de developeri, transparenta si respectarea promisiunilor din roadmap, toate astea duc la inchegarea unei comunitati solide care intretine si creste valoarea dobandita de moneda. Price is what you pay, value is what you get! To the moon webdollar!
Alexandru V.

Share ThisShare This


Înapoi la “Informaţii generale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori