Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de Romeo » 12 Mar 2018, 01:13

Monedele virtuale reprezintă viitorul, trecerea de la bani sub formă de hârtii la bani în format digital face parte din evolutie.
Era normal ca băncile să fie împotrivă pentru că apariția bitcoin înseamnă dispariția băncilor.
Băncile au devenit cămătari cu acte în regulă, practică dobânzi foarte mari care ajung să dubleze suma împrumutată mai există și taxe de administrare cont.
Pentru funcționarea băncilor se plătesc salariile angajatilor (foarte mici), salariile managerilor (foarte mari), chiriile pentru spațiile de lucru, etc...
Pentru tranzacțiile cu moneda virtuală există doar comisionele de tranzacționare care sunt infim de mici iar timpul de transfer foarte scurt.
Imagine
Iată situația și graficul evoluției bitcoin perioada 2009-2017, situația la mijlocul anului:
Iunie 2009 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 0.0001 USD
Iunie 2010 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 0.07 USD
Iunie 2011 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 15 USD
Iunie 2012 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 7 USD
Iunie 2013 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 100 USD
Iunie 2014 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 600 USD
Iunie 2015 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 220 USD
Iunie 2016 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 750 USD
Iunie 2017 valoare bitcoin raportat la dolar: 1 BTC = 2600 USD
Imagine
În anul 2017 evoluția Bitcoin a fost foarte mare, în acest timp au mai apărut alte monede virtuale iar în prezent există aproximativ 1550 de monede virtuale.
Printre cele mai de succes monezi virtuale menționez: Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Ethereum Classic, Zcash, Bitcoin Cash si Bitcoin Gold (desprinse din Bitcoin).
Toate monedele virtuale se raporteaza la cresterea sau scaderea monedei Bitcoin.
Imagine
Poți câștiga bitcoin sau alte monezi virtuale prin minare (mai exact prin participarea la intermedierea și verificarea tranzacțiilor).
Există posibilitatea să minezi cu rig-uri (calculatoare cu putere foarte mare de calcul, procesoarele nu mai sunt suficiente, este nevoie de plăci video foarte puternice), aparate dedicate (BitMain Antminer) sau minare cloud.
Cele mai bune plăci video pentru minat Bitcoin sunt plăcile de ultimă generație cu minim 192biti preferabil cu chipset Nvidia (cea mai bună placă video pentru minat) dar bunicele și mai accesibile ca preț sunt plăcile video cu chipset ATI.
Totuși cele mai productive sisteme pentru minat Bitcoin sunt echipamente dedicate ASIC (Application-specific integrated circuit), dezavantajul este că nu pot fi utilizate și în alt scop precum o placă video...
In prima parte a anului 2017 minarea Bitcoin cu rig-uri nu era prea rentabila deoarece castigurile acopereau doar consumul de energie electrica iar profitul era foarte mic.
Imagine
Totuși chiar dacă început a fost timid în anul 2017 Bitcoin a început să crească puternic și constant pana în luna Decembrie, iar până la sfarsitul anului trebuia să atingă pragul de 10.000 Euro.
Se pare ca în luna Decembrie a avut loc o crestere exponențială dar după parerea mea nejustificată/nesustenabilă.
Când Bitcoin a ajuns la aproximativ 19.000$ am observat că avantajul "comision infim mai mic față de banci" a picat grosolan...
La un transfer de 100$ se ajungea să plătești 50$ taxa transfer... incredibil și inaccetabil ... dar pe de o parte logic deoarece fractiunea de bitcoin pentru transfer (numarul de satoshis/byte) nu s-a modificat dar valoarea sa a crescut si ea după întreg.
De la un maxim 5% comision transfer s-a ajuns la 50% comision transfer perceput de retea.
Imagine
O mare parte din cresterea valorii Bitcoin din ultimele luni a anului 2017 a fost generata de aparitia altor monezi care au lansat ICO (initial coin) la preturi de aproximativ 1$ si au prezis că vor avea o crestere rapida în primele zile de la lansare sau într-un timp foarte scurt.
Bineinteles ca toate aceste monezi virtuale noi se pot cumpara doar cu Bitcoin.
Majoritatea acestor criptomonede sunt SCAM, cei care sunt în spatele site-urilor dupa ce strâng o anumita sumă dispar cu tot cu site...
Imagine
În paralel au aparut multe site-uri de minare în cloud care promiteau profit de 10%, 20% chiar si 30% pe zi.
Site-urile mint clienții că dețin datacentere cu multe echipamente dedicate de minare prin țări precum Indonezia, etc.
Având în vedere că practic este imposibil să acoperi un asemenea profit zilnic chiar și cu cel mai performant echipament de minare bitcoin este evident că aceste site-uri practică un sistem piramidal.
Dar ce spui "hai că stau câteva zile și mă retrag oricum nu investesc mult"... că mergi după pricipiul Bitcoin "nu investi decât ce ești dispus să pierzi"... deci ce contează 50-100$.
Se poate cumpară putere de minare cu Bitcoin sau Dolari. Unele site-uri au interfață foarte prietenoasă precum btcstorm.cloud care a dispărut după aproximativ 30 de zile.
Numele de domeniu este privat și nu au date de contact telefonic sau adresă sediu, ca să fie mai greu să dai de ei după ce fug.
Pentru contact se pun la dispoziție un e-mail și câteva pagini pe diverse rețele de socializare, în principiu pe Facebook.
Imagine
Aceste site-uri nu prind o luna de zile și apoi dispar fara nici o urmă. Ca reclamă oferă "gratis" o anumită putere de minare... dacă faci un calcul este de vreo 2$/lună.
Dar important de observat că aceste site-uri promovează indirect câteva site-uri de transfer online precum Payeer.Com si Advcash.com (rusesti, primul cu punct de lucru in Germania) care intermediau tranzactiile prin card și îsi opreau un comision de aproximativ 10%.
Imagine
ICO de succes a fost HextraCoin, s-a vandut cu 1$ si a ajuns după două zile de la lansare la 12$ și la alte cateva zile la aproximativ 35$...
S-a putut cumpara foarte greu, initial fara restrictie de cantitate si apoi cu o restrictie de 200Hextra pe zi. Era o anumita ora la care se puneau in vanzare un anumit numar de monede virtuale si in cateva secunde se epuizau.
Avand in vedere ca era o concurenta foarte mare bineinteles ca multa lume nu a reusit sa prinda iar ca sa-ti poti retrage bitcoinii era o regula ca trebuie sa ai minim 50Hextra cumparati.
Asa ca oricum aveai investitia blocata pentru o perioada.
Cam asa se intampla la majoritatea ICO-urilor serioase cu toate ca extrem de rar aceste ICO supravietuiesc si ajung pe Exchange Extern.
Chiar si Hextracoin inca este la nivel de Exchange Intern, initiatorii au raportat atacuri cibernetice și apoi au pus restrictii antidumping, probabil că și această monedă urmează să se stingă... (deja site-ul se pare că nu mai funcționează).
Un alt caz, IdeaCoin, au vandut ICO de 10 milioane Euro, au trecut deja 4 luni si nu au pornit nici macar exchange-ul intern... site-ul încă este online...
Multe site-uri de monezi virtuale cu ICO au fost SCAM, mai exact dupa ce strangeau o anumita suma dispareau, exact ca si site-urile de minare in cloud.
Majoritatea site-urilor cu monede noi sau de minare în cloud au domenii achizitionate cu identitate privata și probabil cu date false.
O falsă excepție a fost sierrahash.com parea să aibă în spate o firma din Anglia - Sierra Hash Ltd, probabil a fost doar o coincidenta de nume deoarece a disparut după aproximativ o lună și acest site.
Imagine
Cu o moneda virtuală se pot realiza transferuri in toata lumea in cel mai scurt timp și fără sa-ti expui datele personale.
Probabil ca în timp se va reglementa acest aspect ca să se evite fraudele.
In Romania se poate cumpara Bitcoin de la cateva bancomate (unul se afla pe la Piata Unirii) sau prin BitcoinRomania.Ro.
BitcoinRomania cere datele personale si o copie dupa buletin înainte de autorizarea tranzacțiilor.
BitcoinRomania practica comisione vânzare/cumpărare de exchange, ca orice exchange valutar, aproximativ 5%.
Dacă nu faceți plata în cel mai scurt timp se schimbă cursul și vor anula tranzacția, deoarece nu le convine să piardă la curs.
Dupa realizarea tranzactiei prin BitcoinRomania plata se poate realiza cash prin reteaua Smith&Smith sau direct cu cardul.
Înainte de achizitonare trebuie sa va descarcati un portofel virtual pe telefon sau pe calculator.
Imagine
În prezent la nivel global sunt cumpărate monede virtuale în valoare de 390 miliarde dolari.
Japonia este una dintre tarile unde se fac cele mai multe tranzactii cu Bitcoin.
Moneda Bitcoin domina piața cu un procent de 42%.
După analiza mea Martie 2018 este o lună bună pentru cumpărare Bitcoin și dacă facem o analogie la ce s-a întâmplat în anii precedeți ar trebui să ne așteptăm la o creștere constantă până în iunie 2018 sau poate fi anul de stagnare...
Am avut dreptate cand am spus ca evolutia exponentială din perioada [decembrie 2017 - ianuarie 2018] este nejustificata/nesustenabila având în vedere că dupa aproximativ 30 de zile cu o valoare aproximativ dubla fata de normal, Bitcoin s-a reîntors la punctul de crestere constantă.
Creșterea reală a monedei Bitcoin este dată de implementarea acesteia ca metodă de plată pe cât mai multe ramuri economice importante.
Deja există multe magazine online chiar și în România care au integrat și plata cu Bitcoin.
Imagine
O moneda virtuala nouă cu un mare potential care are în spate o echipă serioasă și transparentă este cryptomoneda românească WebDollar.
Moneda WebDollar se poate mina direct din navigatorul de internet (browser).
Momentan WebDollar este la faza de teste dar lunile viitoare urmează deschiderea și în paralel punerea la vânzare de ICO WebDollar.
Pentru mai multe detalii accesați site-ul - WebDollar.io
Am realizat acest articol după o analiză de aproximativ un an de zile asupra criptomonedelor, achiziție de Bitcoin, achizițe de diverse monede ICO, investiții în minare cloud, etc.
Imagine
CONCLUZIA - dacă doriți să investiți în criptomonede care vor fi viitoarea monedă de schimb vă recomand moneda virtuală românescă WebDollar din următoarele motive:
1. În spatele acestui proiect este o echipă de oameni foarte inteligenți și deschiși la dialog;
2. Transparență;
3. Portofel direct în navigator (browser);
4. Posibilitate minare direct din browser, pentru productivitate maximă puteți utiliza cea mai bună configurare calculator pentru minare criptomonede;
5. Nu vor pune ICO în vânzare ca un fel de suport/investiție pentru începerea proiectului precum fac majoritatea ICO-rilor și apoi dispar subit...
6. Este o monedă virtuală românească și trebuie să susținem produsele românești!
7. Abordare simplificată pentru blockchain-ul de tranzacții.
Dar nu uitați - investiți doar ce sunteți dispuși să pierdeți!
Daca v-a plăcut articolul puteți dona Bitcoin, utilizând următoarea adresă de portofel 1F8ZWHUUsfS4AxjKeCFeD6QhcQj7kfTudF sau WebDollar, utilizând următoarea adresă de portofel WEBD$gCZ+82vAXaJ$ZLIbB39HHK5Mt+5Cz7+L73$
Mulțumesc! Pentru orice nelămuriri vă rog să răspundeți la acest articol.

Citiți și următoarele articole:

Ce părere aveți despre impozitarea veniturilor din criptomonede?

Ce preț va avea WebDollar la prima listare?

Ce este Proof Of Stake?

Ce determină valoarea unei criptomonede?

Ce metodă de promovare este eficientă pentru mass adoption?

Credeți că va exista o singură monedă virtuală?
Fişiere ataşate
Adevarul despre Bitcoin
Adevarul despre Bitcoin

Avatar utilizator
Amy
V.I.P.
V.I.P.
Mesaje: 256
Membru din: 03 Oct 2007, 04:25
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de Amy » 16 Mar 2018, 03:48

The Truth About Bitcoin and Virtual Coins, Cryptomones - English Version

Virtual coins represent the future, switching from cash to digital money is part of evolution.
It was normal for banks to oppose the emergence of bitcoin as the disappearance of banks.
Banks have become cheaters with fine papers, they practice very high interest rates that doubled the amount borrowed there is and account administration fees.
Banks pay for employee salaries (very low), manager salaries (very large), rents for work spaces, etc ...
For virtual currency transactions there are only trading fees that are small and very short transfer times.

Here is the situation and graph of the bitcoin evolution 2009-2017, the situation in the middle of the year:
June 2009 bitcoin value reported to the dollar: 1 BTC = 0.0001 USD
June 2010 bitcoin value per dollar: 1 BTC = 0.07 USD
June 2011 bitcoin value reported on the dollar: 1 BTC = 15 USD
June 2012 bitcoin value reported on the dollar: 1 BTC = 7 USD
June 2013 bitcoin value per dollar: 1 BTC = 100 USD
June 2014 bitcoin value per dollar: 1 BTC = 600 USD
June 2015 bitcoin value reported on the dollar: 1 BTC = 220 USD
June 2016 Bitcoin value reported on the dollar: 1 BTC = 750 USD
June 2017 Bitcoin value reported on the dollar: 1 BTC = 2600 USD

In 2017, Bitcoin's evolution was very high, while other virtual coins appeared and at present there are approximately 1550 virtual coins.
Among the most successful virtual coins I mention: Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Ethereum Classic, Zcash, Bitcoin Cash and Bitcoin Gold (Bitcoin).
All virtual coins relate to the rise or fall of Bitcoin.

You can earn bitcoin or other virtual coins by mining (specifically by participating in brokerage and transaction verification).
There is a possibility to rip with computers (computers with very high computing power, processors are not enough, very powerful video cards are needed), dedicated devices (BitMain Antminer) or cloud mines.
The best Bitcoin video cards are the latest generation of cards with a minimum of 192 bits, preferably with Nvidia chipset (the best video card for mining), but the most affordable and affordable motherboards are ATI chipset video cards.
In the first part of 2017, the Bitcoin rig with mines was not profitable because earnings covered only electricity consumption and the profit was very low.

However, even if beginning was shy in 2017 Bitcoin began to grow strongly and steadily until December, and by the end of the year it had to reach the threshold of 10,000 Euros.
It seems that in December there was an exponential growth but in my opinion unreasonable / unsustainable.
When Bitcoin reached $ 19,000, we noticed that the "lower commission fee than banks" advantage fell roughly ...
On a $ 100 transfer, you would get $ 50 transfer fee ... incredible and inaccessible ... but on the logical side because the bithokin fractions for transfer (satoshis / byte number) did not change but its value increased and for the whole.
From a maximum of 5% transfer fee there was a 50% charge transfer fee charged by the network.

Much of Bithoin's rise in the last months of 2017 was generated by other coins that launched ICO (initial coin) at around $ 1 and predicted that they would grow rapidly in the early days of launch or in a very short time.
Of course all these new virtual coins can only be bought with Bitcoin.
Most of these cryptomonads are SCAM, those behind the sites after they collect a certain amount disappear with the site ...

At the same time, many cloud mining sites were promising 10%, 20% even 30% profit per day.
Sites are lying to customers that have datacenters with many dedicated mining equipment through countries such as Indonesia, etc.
Since it is virtually impossible to cover such daily profit even with the best bituminous mining equipment, it is obvious that these sites practice a pyramidal system.
But what do you say "let's stay for a few days and I'm withdrawing anyway, I do not invest much" ... that you go after Bitcoin "I only invest what you are willing to lose" ... so what matters 50-100 $.
It can buy mining power with Bitcoin or Dollars. Some sites have a very friendly interface like btcstorm.cloud that disappeared after about 30 days.
Your domain name is private and does not have phone or home address data to make it harder to give up after you run.
For contact, an email and a few pages are available on various social networks, basically on Facebook.

These sites do not catch a month and then disappear without a trace. As the ad offers "free" some mining power ... if you make a calculation it's about $ 2 / month.
But it is important to note that these sites indirectly promote several online transfer sites such as Payeer.Com and Advcash.com (the Russians, the first with a point of business in Germany) that brokered card transactions and stopped a commission of about 10 %.

Successful ICO was HextraCoin, it sold for $ 1 and reached in a few days to about $ 35 ...
It was very difficult to buy, initially without any restriction of quantity and then with a 200-day restriction. It was a certain time at which a certain number of virtual coins were put up for sale, and in a few seconds they were exhausted.
Since there was a lot of competition, of course, many people did not manage to catch up again and you could withdraw their bitcoins was a rule that you have to buy at least 50.
So you had your investment blocked for a while.
That's what happens to most of the serious ICOs, although they rarely survive these ICOs and end up on Exchange Extern. Even Hextracoin is still internally owned and even with some anti-dumping restrictions.
Many virtual coinage sites with ICO were SCAM, just after they were getting a certain amount of money disappearing, just like the cloud mining sites.
Most new or mining sites in the cloud have domains purchased with private identity and possibly with false data.
An unusual exception was sherrahash.com appeared to have a company in England - Sierra Hash Ltd, probably was just a coincidence of names because it disappeared after about a month and this site.

With a virtual currency, you can make transfers around the world as soon as possible and without your personal data.
Perhaps over time this issue will be regulated to avoid fraud.
In Romania it is possible to buy Bitcoin from several ATMs (one located at Unirii Square) or through BitcoinRomania.Ro.
BitcoinRomania requires personal details and a copy of the bulletin before the transactions are authorized.
BitcoinRomania practice commission sale / purchase exchange, like any currency exchange, about 5%.
If you do not make the payment as soon as possible the course changes and cancel the transaction because it does not agree to lose the course.
After the transaction through BitcoinRomania you can make payments through the Smith & Smith network or directly with the card.
Before purchasing, you need to download a virtual wallet on your phone or computer.

Currently $ 390 billion in virtual currency is being purchased globally.
Japan is one of the countries where most of Bitcoin transactions are made.
Bitcoin coins dominate the market with 42%.
After my analysis March 2018 is a good month to buy Bitcoin and if we make an analogy to what happened in the previous years we should expect a steady growth until June 2018 or it may be the year of stagnation ...
I was right when I said that the exponential evolution of [December 2017 - January 2018] is unwarranted / unsustainable given that after about 30 days with an approximate double value, Bitcoin returned to the steady growth point.
The real growth of the Bitcoin is given by its implementation as a payment method for as many important economic branches.
Already there are many online stores even in Romania that have also integrated Bitcoin payment.

A new virtualized virtual currency with a serious and transparent team behind is the Romanian WebDollar cryptcurrency.
The WebDollar coin can be moved directly from the browser.
Currently, WebDollar is in the testing phase but next months the opening and parallel sale of ICO WebDollar will follow.
For more details visit the WebDollar.io site
We made this article after a roughly one-a-day analysis of cryptomonas, Bitcoin acquisition, acquisition of various ICO coins, cloud mining investments, etc.

CONCLUSION - if you want to invest in cryptomonades that will be the future currency, I recommend the Romanian WebDollar virtual currency for the following reasons:
1. Behind this project is a team of people very intelligent and open to dialogue;
2. Transparency;
3. Wallet directly in the browser (browser);
4. Direct mining possibility from the browser;
5. The ICO coin is put on sale after the public launch (in parallel with the evolution) but not before a kind of support / investment to start the project as most ICOs do.
6. It is a Romanian virtual currency and we must support the Romanian products!
7. Simplified approach for the transaction blockchain.
But do not forget - just invest what you are willing to lose!
If you liked the article, you can donate Bitcoin using the following wallet address: 1C7PKogUGRrs7pfXYusXk2uj4q2jNjBeAS
Thank you! For any questions, please reply to this topic.

eXpreSSo
V.I.P.
V.I.P.
Mesaje: 457
Membru din: 04 Feb 2008, 04:00

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de eXpreSSo » 21 Mar 2018, 00:49

super articol :romeonet:

Avatar utilizator
|LE|Krav
Gold Member
Gold Member
Mesaje: 1810
Membru din: 09 Iun 2015, 21:53
Localitate: Făgăraș

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de |LE|Krav » 13 Apr 2018, 23:37

Ceva interesant aici :D

[youtubelink5]https://www.youtube.com/watch?v=5SNdVHsW6KM[/youtubelink5]
Hyman G. Rickover ~ " Good ideas and innovations must be driven into existence by courage and patience."
"INFRANGEREA este adesea o situatie temporara. RENUNTAREA este cea care o face permanenta."

Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de Romeo » 14 Apr 2018, 01:06

|LE|Krav scrie:Ceva interesant aici :D

[youtubelink5]https://www.youtube.com/watch?v=5SNdVHsW6KM[/youtubelink5]
Da, de acum înainte mina respectivă face bitcoini pentru Putin :-$

ktine2018
Utilizator Inregistrat
Utilizator Inregistrat
Mesaje: 1
Membru din: 19 Apr 2018, 04:51

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de ktine2018 » 19 Apr 2018, 04:54

Bun articolul , foarte detailat ! La mai multe ! :romeonet:

Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de Romeo » 16 Iun 2018, 15:18

Minati WebDollar este criptomoneda viitorului!

Avatar utilizator
AdamV
Utilizator Inregistrat
Utilizator Inregistrat
Mesaje: 10
Membru din: 25 Oct 2018, 17:58

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de AdamV » 29 Oct 2018, 11:55

Ceva site-uri europene pentru tranzactionare cu criptomonede? Dar sa aibe mai mult de doua, trei...
Multumesc.

Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de Romeo » 29 Oct 2018, 14:02

AdamV scrie:Ceva site-uri europene pentru tranzactionare cu criptomonede? Dar sa aibe mai mult de doua, trei...
Multumesc.
În scurt timp urmează lansarea Exchange-ului WebDollar (se poate schimba cu Bitcoin BTC sau Ethereum ETH).
În același timp se implementează un algoritm hybrid de minare WebDollar (33,33 POW + 66,66 POS).
Fişiere ataşate
WebDollar Exchange
WebDollar Exchange

Avatar utilizator
AdamV
Utilizator Inregistrat
Utilizator Inregistrat
Mesaje: 10
Membru din: 25 Oct 2018, 17:58

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de AdamV » 30 Oct 2018, 12:45

Multumesc :)

Avatar utilizator
lenaivas
Utilizator Inregistrat
Utilizator Inregistrat
Mesaje: 2
Membru din: 07 Noi 2018, 21:17

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de lenaivas » 09 Noi 2018, 14:28

Foarte interesant!

Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Adevarul despre Bitcoin si monedele virtuale, criptomonede

Mesaj de Romeo » 04 Feb 2019, 16:54

Hybridul PoS 66,66% + PoW 33.33% a fost implementat cu succes.
10 block-uri se minează PoW (puterea de procesare face diferența) iar 20 block-uri se minează PoS (cel mai mare portofel face diferența).
Acum se lucrează la stabilizarea cod-ului de minare în Pool în condiții de hybrid.

Scrie răspuns

Înapoi la “Informaţii generale”