Bitcoin - pareri despre scaderea pretului

Informatii Istorice Culturale Literare Artistice Stintifice
Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Bitcoin - pareri despre scaderea pretului

Mesaj de Romeo » 25 Noi 2018, 20:55

Bitcoin a scazut sub pragul de 4000 Dolari, a ajuns la pretul de 3750 Dolari pe data de 25 Noiembrie 2018, după exact acum aproape un an a atins pragul maxim de aproape 20 000 Dolari.
Adevărul despre Bitcoin este că era de așteptat să revină la acest nivel deoarece creșterea exponențială a apărut în mare parte pe baza apariției altor criptomonede ci nu pe baza unei implementări reale în economie.
Cu această ocazie se vor tria multe proiecte slabe (bazate pe ICO, fără blockchain propriu, fără integrare/aplicabilitate) și vor rămâne pe piață doar criptomonedele serioase, precum criptomoneda viitorului - WebDollar.
Dar, problema cea mai arzătoare: care este pragul minim ca să investești în Bitcoin...
Iată alte păreri:
Pentru ca utilitatea bitcoinului nu s-a schimbat, utilizatorii finali sunt tot dark marketurile. Si pe acolo statea pretul inainte sa o ia razna specula. Cererea organica este tinuta de dark market, in rest este specula.
Paul
Respect Bitcoin - și cei care au dezvoltat conceptul dar după atâtea fork uri si neînțelegeri nu cred că mai poate fi scăpat - și Bitcoin e foarte greoi ca moneda de plata.
Sincer nu mai știu ce să zic - am citit sute de analize, grafice și modele matematice - nimic nu a explicat scăderea de la 6400$ după atâtea luni de stabilitatea.
Anul asta doar am investit în proiecte mici sume modice - anul trecut a fost bun pentru portofel - acum sunt aici (in crypto) doar pentru analizele tehnice, tehnologia blockchain și pentru idea de "power to the people". Bani prea curând nu cred că o să mai fac dar rămânem cu proiecte frumoase gen Webdollar și cu gândul că asta poate să fie viitorul.
Victor
Trebuie sa va ganditi.. ca si faptul ca BTC a explodat e in proportie de 80% instrumentat, pentru ca au jucat-o cu marketingul maxim (Google, Facebook, etc.)...toti abia treziti din somn ...wow ...cumpar ... unde se nimereau ...nimeni nu stia unde merge ...dar merge sus sigur ca asta e...poc bula instrumentata. Stirile tot ...zumzetul de anul trecut pe vremea asta era altul de BTC. Sunt altele cu blockchain propriu, cu care poti face orice din browser....acolo il si minezi ...site-uri de cumparaturi care ar accepta asta, cat de simplu ai si plati,etc etc etc... cu fork cu update cat de simplu ai integra o moneda de genul, cat de la indemana ar fi moneda, asta e viitorul boom in crypto. Bitcoin cred că o să aibă un prag minim de 2980$, dacă ajunge sub acest prag este de grav.
Giuliano
In Bitcoin la fel ca si la bursa sunt cativa baietii destepti care ii devalizeaza pe aia de viseaza sa se imbogateasca rapid si cu investitie minima. Daca reusesti sa ii intelegi si sa ii citesti poti aduna tu frimiturile. Dacă nu, ghinion.
Alex
Acum este momentul să cumperi Bitcoin!
Iulian
Nu doar primele doua adrese cumpara, majoritatea din primele 100 care nu aparțin exchange au doar cumparari ... asta e și mai tare. Si apoi scăderea ajută țările cu energie ieftină să meargă spre monopol la minare (ex. China)... Teorii și interese pot fi multe.
Adrian
Bitcoin e în creștere dacă se consideră pretul din ultimii 2-3 ani.
A mai scăzut și în trecut pentru ca apoi să crească mai mult decât era înainte de scădere, iar asta se va repeta și acum.
Alexandru
Doar piață, nimeni nu poate prezice. BTC pentru investiții = risc ridicat / profit mare. Satoshi nu a vrut să facă ceva în care oamenii să câștige bani, ci să reinventeze sistemul bancar.
Ioan
E groasa cred, piata o sa se adanceasca in continuare, o estimare conservatoare este 2021, cred ca atunci piata se va reface, multe proiecte o sa moara in seceta asta.
Ionut

Imagine
Fişiere ataşate
Bitcoin - pareri despre scaderea pretului
Bitcoin - pareri despre scaderea pretului

Avatar utilizator
banar
Utilizator Inregistrat
Utilizator Inregistrat
Mesaje: 2
Membru din: 22 Dec 2018, 18:57

Re: Bitcoin - pareri despre scaderea pretului

Mesaj de banar » 22 Dec 2018, 19:09

Este interesant dacă cursul se va prăbuși în 2019 :-ss
banaby.ro
Ultima oară modificat 25 Dec 2018, 20:16 de către banar, modificat 1 dată în total.

Avatar utilizator
Romeo
Administrator
Administrator
Mesaje: 7201
Membru din: 03 Ian 2007, 15:38
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Bitcoin - pareri despre scaderea pretului

Mesaj de Romeo » 23 Dec 2018, 13:48

banar scrie:Este interesant dacă cursul se va prăbuși în 2019 :-ss
Se pare ca dupa jumatatea lunii decembrie 2018, cursul a inceput o urcare, in acest moment a ajuns la peste 4000$.
Sa speram ca va continua cresterea si in anul 2019.

Scrie răspuns

Înapoi la “Informaţii generale”